Helvoets Dameskoor @ 2019
Wanneer repeteren wij? Iedere donderdag van 19.45 tot 22.00 uur  in het Verenigingsgebouw van Muziekvereniging VoornePutten aan het Achterdorp (achter de NH-Kerk) in Nieuwenhoorn. 
Contributie De maandelijkse contributie is 15 Euro. De muziek blijft eigendom van de vereniging en wordt in bruikleen gegeven.
Tijdens concerten en optredens De basis tijdens onze concerten en optredens bestaat uit een zwarte blouse of jasje, zwarte lange broek of rok en zwarte schoenen. Voor ieder optreden wordt een aanvullende kleur gekozen bij de zwarte outfit. Bijvoorbeeld rood bij een Kerstoptreden of pasteltint bij een meer zomerse gebeurtenis.
Informatie
home home
Dirigent                              Marco Oudshoorn is sinds 2012 dirigent van ons koor. Naast het Helvoets Dameskoor heeft hij diverse andere koren, geeft hij zang- coaching en verzorgt hij workshops op het gebied van zang en toneel. Marco Oudshoorn is ook de oprichter van en zanger bij musical-kwartet Be Vocal. Hij treedt regelmatig op als gastsolist bij diverse concerten en evenementen